Geplaatst op Geef een reactie

Mijn webwinkel gaat on-line

Na veel puzzelen en voorbereiden gaat vandaag mijn webwinkel on-line. Vanaf nu kun je mijn boeken direct bij mij kopen. Het zijn er nu drie maar in de komende jaren zullen dat er meer worden.

Een webwinkel bouwen

Peter's Boeken on-line

Het is een hele klus en in het begin had ik geen idee waar te beginnen. Maar net zoals elke ander klus is het gewoon een kwestie van starten en volhouden. Het begint met een domeinnaam en een provider. En dan begin de bouw. Ik gebruik WordPress en Woocommerce voor mijn website Peter’s Boeken. Met nog een zooitje andere plugins en een Theme is het compleet.

Er was meer nodig

Tenminste dat dacht ik, maar hoe ga je dan betalingen regelen. Daarvoor heb je een betalingshulp nodig en een zakelijke rekening. Geen idee wat dat inhield maar al gaande weg wordt je wijzer. Rekenen, puzzelen en opbouwen en checken als je stap voor stap on-line gaat.

Is het moeilijk? Nee, het is gewoon een boel werk. Maar wel erg leerzaam. En dan op een dag is het gereed. Dan kan de on-line verkoop gaan beginnen.

Boeken on-line verkopen

Op een webwinkel moet je wel producten aanbieden. Op mijn website worden dat boeken. Eerst die van mijzelf, maar misschien ook van andere kleine schrijvers. En wie weet wat ik nog meer ga bedenken. Ik wil ook nog een bordspel ontwerpen. Als dat lukt kan ik ze hier ook verkopen.

Mocht je boeken willen verkopen via mijn site neem dan contact op via het formulier hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.