Account

Welkom op jouw account

beheer jouw pagina en accountWaarmee je natuurlijk kun je bestellingen of downloads beheren als je mijn boeken wilt lezen. Vervolgens kun je ook zien hoe het gaat met de levering gaat of als er misschien bijzonderheden zijn. Het is een kleine webwinkel en een enkele keer kan een levering daarom iets langer duren.

Voor levering van producten gelden de algemene voorwaarden zoals op deze website aangegeven. Conform deze voorwaarden kunt u eventueel geleverde producten binnen een periode van 14 dagen retourneren. U mag zelf bepalen hoe u een product wil retourneren. De kosten van retour zijn echter voor uw rekening. U kunt een specifiek product retourneren via de daarvoor aangegeven button bij uw bestelling. Kijk daarvoor in het menu.

Het is niet mogelijk om gedownloade e-boeken te retourneren. Uw recht op herroeping vervalt op het moment dat uw e-boek bestelling heeft gedownload. Na downloaden behoudt u het recht om een boek opnieuw te downloaden als u het gedownloade e-boek of de datadrager mocht zijn kwijtgeraakt. U wordt verzocht daarvoor een e-mail te zenden.

Inloggen

Registreren