Over Peter

Welkom, mijn boeken kunt u op deze website vinden. De boeken die ik lees en die ik u kan aanbevelen. Maar ook de boeken die ik heb geschreven of die ik nog ga schrijven en uitgeven. En de boeken die ik voor anderen zal uitgeven. Houd u net zo van boeken als ik? Van de geur en het gevoel van het papier. Kent u het plezier van een paperback in je handpalm of een atlas op je schoot. Of de nieuwsgierigheid als je door een e-boek naar de volgende bladzijde veegt. Of heeft u net als ik de stille of al openlijke ambitie om te schrijven.

Mijn Boeken zijn te koop

De boeken die ik heb geschreven of die ik nog ga schrijven en uitgeven. En misschien de boeken die ik voor anderen zal uitgeven. Maar ook de boeken die ik lees en die ik u kan aanbevelen. Ik verwijs u dan door. Maar kijk gerust rond in mijn winkel.

Mijn boeken en nog meerIk ben Peter, lezer en schrijver. Als kapitein-luitenant ter zee (buiten dienst) een voormalig marineofficier. Veteraan en dankbaar drager van een donorhart. Echtgenoot en vader van twee kinderen. Blogger over allerlei onderwerpen uit het nieuws. Een nu zelfstandig ondernemer ook out-of-the box specialist en onorthodox adviseur voor bedrijven en andere organisaties.